Digor Betonboringen

Digor betonboringen in asfalt, cellenbeton, silicaatsteen en metselwerk

Gaten boren voor putten, palen, een riolering of een andere toepassing?

Familiebedrijf Digor neemt al je betonboringen op zich, in nieuwbouw of renovatie, voor particulieren en professionals. Met een uitgebreid machinepark, het juiste gereedschap en een jarenlang vakmanschap kunnen wij een veilige, betrouwbare, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen. Wij voeren boringen uit in asfaltcellenbetonsilicaatsteen en metselwerk voor verschillende sectoren, zoals wegenwerken, sanitair, verbouwingen en elektriciteit.

We specialiseren ons al een tijd in diamantboren en kunnen ronde gaten boren van 10mm tot 900mm die tot elke gewenste diepte kunnen boren. Schakel ons in voor boringen in muren, plafonds, kruipkelders, riolering, verwarmingsbuizen, elektriciteit, airco en overige doeleinden.

Spots in plafonds boren we met een statief met een hoogte tot 3 meter. Hier kunnen we nog steeds hulpstukken tussen plaatsen, zodat we indien nodig hoger kunnen gaan dan 3 meter. Wij boren droog met afzuiging of met water, uiteraard met wateropvang. Grote gaten in muren boren doen we met een statief dat eerst vast geankerd wordt in de muren voor we de werken uitvoeren. Zo kunnen we gegarandeerd hoogwaardig en veilig werk afleveren.

Ook voor wegenbouw kunnen wij werken uitvoeren. Hiervoor zijn we voorzien van een eigen stroomgenerator en een watertank van 2000 liter.

Boren in asfalt

Boringen in harde materialen, zoals beton, steen en asfalt vergen een specifieke aanpak en laat je het best over aan een professional. Wij verrichten boringen in asfalt in diverse diameters, met de grootste precisie. Voor elke boring in asfalt hebben wij een gepaste oplossing.

 

Boren in cellenbeton

Ook boren in poreuze steen, zoals cellenbeton, is een van onze specialiteiten. Wij kunnen met onze diamantboormachine een boring in cellenbeton voor elektriciteit of andere toepassingen tot een goed einde brengen.

 

Boren in silicaatsteen

Silicaatsteen of kalkzandsteen bestaat voor zo’n 90 % uit zand en is een harde steensoort. Met onze hoogwaardige diamantklokboor zorgen wij probleemloos voor de perfecte ronde boringen in silicaatsteen.

 

Boren in metselwerk

Een gat boren in muren? Ook voor het stevige werk door al je metselwerk boren wij in geen tijd en in alle nauwkeurigheid.

 
betonborigen
press to zoom
Digor betonborigen
press to zoom
betonborigen
press to zoom
Digor betonborigen
press to zoom
betonborigen
press to zoom
Digor betonborigen
press to zoom
betonborigen
press to zoom
Digor betonborigen
press to zoom
betonborigen
press to zoom
betonborigen
press to zoom
1/1

BETONBORINGEN IN ASFALT, CELLENBETON, SILICAATSTEEN OF METSELWERK? DIGOR IS ERVOOR GEBOREN!