Gevels uitslijpen met precisie? Onze specialiteit!

Gevels uitslijpen is vaak een noodzakelijk onderdeel van een gevelrenovatie. Afbrokkelende voegen of voegen die loskomen zijn een teken aan de wand. Je gevel wordt de hele tijd blootgesteld aan allerhande weersinvloeden. Zorg er dan ook voor dat je woning optimaal beschermd is en geef insijpelend vocht door loszittende voegen geen kans.

Voegen uitslijpen tot 2 cm diep

Digor Renovatie kan gevels uitslijpen tot 2cm diep. Voor het verwijderen van verticale voegen maken we gebruik van een hamer op luchtdruk. Hoe dan ook ben je er zeker van dat we de bakstenen niet beschadigen en dat je gevel in handen is van een échte vakman

Voor we je gevel opnieuw voegen, krijgt je woning een grondige gevelreiniging. Kortom, na de werken ziet je gevel er niet alleen nieuw uit, eigenlijk is het ook een nieuwe gevel. Eentje die tegen een stootje kan.

uitslijpen van voegen
reinigen en uitslijpen van gevelstenen
press to zoom
opnieuw voegen
press to zoom
gevelreiniging en opnieuw voegen
press to zoom
het resultaat van uitslijpen, reinigen en opnieuw voegen
press to zoom
1/1

WAT KOST DAT, GEVELS UITSLIJPEN? DAT HANGT UITERAARD VAN EEN AANTAL FACTOREN AF. WE BEZORGEN JE GRAAG EEN GRATIS OFFERTE VOOR HET UITSLIJPEN VAN VOEGEN AAN EEN CONCURRENTIËLE PRIJS. VRAAG ERNAAR!