Gevels zandstralen of een andere gevelreinigingstechniek? Altijd de juiste oplossing!

Gevels zandstralen is een vaak toegepaste techniek en kan zelfs zwaar vervuilde gevels reinigen. Toch is niet elke gevel geschikt om te laten zandstralen. 

Wil je je gevel reinigen door te zandstralen met luchtdruk, water en zand? Laat dan eerst een expert als Digor Renovatie bepalen of je gevel daartegen bestand is. Is dat het geval? Dan is een smetteloze gevel het gegarandeerde resultaat. Is je gevel zandstralen geen optie? Ook dan kan Digor Renovatie je professioneel verder helpen.

De zachte kracht van nevelstralen

Nevelstralen is ideaal voor poreuze gevels. Door te nevelstralen onder lagere druk kan Digor heel precies de werken uitvoeren. 

Nevelstralen is een techniek waarbij minder stof en water gebruikt wordt en die ook geschikt is voor het reinigen van gevels met hout, pleisterwerk of natuursteen.

Een net als nieuwe gevel met chemisch reinigen

Voor diepgaande vervuiling is het chemisch reinigen van gevels de beste oplossing. Deze methode veroorzaakt een chemische reactie op je gevel waardoor alle vervuiling gegarandeerd verdwijnt. Je gevel ziet er nadien als nieuw uit; doeltreffendheid in de overtreffende trap!

Digor Renovatie is gespecialiseerd in het zandstralen van gevels, maar ook in andere gevelreinigingstechnieken. Wij gebruiken altijd de meest optimale methode, aangepast aan de materialen van je gevel.

gevel reinigen
press to zoom
gevelreiniging via zandstralen
press to zoom
gevelreiniging
press to zoom
reinigen van gevels
press to zoom
reinigen van daken
press to zoom
zandstralen met luchtdruk, water en zand
press to zoom
gevelreinigingstechnieken
press to zoom
resultaat van gevelreiniging
press to zoom
1/1

WE BEZORGEN JE GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR EEN GRONDIGE EN PROFESSIONELE GEVELREINIGING OP MAAT.